_MG_4010.jpg

PASSIONAIRE

I magasinet Passionaire publicerade vi artiklar och reportage om personer med passion i syfte att inspirera. Kreativa människor som brinner för sina intressen och yrken. 

_MG_1773.jpg

HABOGÄNGET

Året runt samlas deltagare från Sesam daglig verksamhet i Lomma för att laga mat utomhus på Habo gård. Efter ett tag väcktes tanken att göra en kokbok för att inspirera andra med funktions variationer att börja laga mat. Boken kom ut augusti 2018 och första upplagan är slutsåld.

_MG_4051_stor_medlogo.jpg

SMAKRESAN & MAT I SKÅNE

Liljedahl Publishing publicerade reseguiderna Smakresan och Mat i Skåne som jag fotograferade över två säsonger runt om i Skåne för att lyfta fram det närodlade och de gårdsbutiker som producerar sin egen mat. Smakresan vann Svenska Publishing priset 2015.

_MG_4047.jpg

SILL

Tillsammans med Marcus Nemrin på Sofiero slottsrestaurang och Jesper Aspegren som författare fotograferade jag maten, kockarna och miljön i slottsparken i boken under ett år. Utgiven av Liljedahl Publishing 2012.

_MG_4058.jpg

JAG VAR HÄR

Ur projektet I Was Here gjorde vi denna bok till Helsingborgshem AB. I syfte att lyfta fram människor i områden som kanske inte alltid syns. Vi tog del av historier och öden som bygger det samhälle vi lever i.